Execuție în masă. Momentul în care teroriștii Hamas masacrează mai multe femei din armata israeliană VIDEO

Execuție în masă. Momentul în care teroriștii Hamas masacrează mai multe femei din armata israeliană VIDEO

Femeile soldat israeliene rănite, care se ghemuiau sub o masă după ce au fost rănite de o grenadă, sunt împușcate mortal de bărbați înarmați din Hamas.


Teroriștii Hamas au împușcat fără milă femei din armata israeliană

Au apărut imagini înfiorătoare cu momentul în care bărbați înarmați din Hamas au intrat într-un complex israelian, rănind mai multe soldați femei cu grenade înainte de a le executa cu brutalitate de la mică distanță, în timp ce acestea se ascundeau în spatele unui birou, potrivit dailymail.co.uk.

Clipul, filmat de un atacator Hamas cu ajutorul unei camere video, arată momentul în care teroriștii au luat cu asalt ceea ce părea a fi un post de frontieră al FDI în timpul atacului lor surpriză nemilos de sâmbătă, 7 octombrie.

Atacatorii Hamas sunt văzuți intrând într-o cameră întunecată, după ce tocmai aruncaseră o grenadă în spațiul închis.

Femeile soldați sunt auzite gemând de durere și frică în timp ce atacatorii le înconjoară, fluturând puști de asalt Kalașnikov.

Pentru o clipă a părut că atacatorii și-au reconsiderat acțiunile, apropiindu-se de biroul în spatele căruia se ghemuiau femeile și îndepărtând un scaun de birou în timp ce vorbeau pe un ton relativ calm.

Dar a devenit rapid evident că atacatorii făceau pur și simplu loc pentru o execuție curată.

În ultimele momente ale videoclipului, unul dintre atacatori își ridică pușca și trage mai multe focuri de armă asupra femeilor însângerate, la doar câțiva metri distanță, în ceea ce South First Responders - echipele de salvare israeliene care au ajuns primele la fața locului în urma atacurilor Hamas - au declarat că este o "dovadă clară de crime de război".

”În loc să-i ia prizonieri pe soldați, așa cum ar fi cerut dreptul internațional, teroristul dă un scaun la o parte pentru a trage de la distanță mică și a-i executa”, au scris pe Telegram cei de la South First Responders.

Nu se termină aici. Teroriștii trag din nou. În mijlocul ultimelor suspine ale recruților, teroriștii trag un ultim foc mortal pentru a-i executa. Teroriștii Hamas au efectuat execuții intenționate ale soldaților răniți, încălcând în mod direct dreptul internațional de bază”, a concluzionat grupul.

Imaginile sfâșietoare oferă încă o dovadă a brutalității atacurilor comise de Hamas la sfârșitul săptămânii trecute.

În timp ce echipele de prim răspuns din Sud și alte echipe de securitate și salvare israeliene cercetează străzile orașelor și localităților din jurul Gaza, continuă să găsească tot mai multe cadavre.

Peste 1.400 de israelieni au fost uciși în atacurile Hamas din 7 octombrie, susțin oficialii israelieni, adăugând luni că cel puțin 199 de ostatici au fost luați înapoi în Gaza, mai mult decât estimările anterioare.

Armata nu a precizat dacă acest număr include și străini.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?