Explicația pentru care Simona Halep nu a făcut apelul la TAS

Explicația pentru care Simona Halep nu a făcut apelul la TAS

Avocatul Simonei Halep a explicat de ce tenismena nu a făcut apel la TAS. Sportiva a fost suspendată pentru patru ani de ITIA în urma sentinței unui tribunal independent Sports Resolutions.

Simona Halep FOTO: Getty Images

Tribunalul independent a găsit-o pe tenismenă vinovată de încălcarea a două articole din regulamentul anti-doping: prezența roxadustatului în urină și neregularități în pașaportul biologic.

Apel se numește, dar încă nu l-am făcut. Avem un termen de 21 de zile de la momentul când tribunalul Sport Resolutions va comunica în mod oficial hotărârea integrală.”, a spus avocatul Bogdan Stoica la Euronews .

Potrivit avocatului Simonei hotărârea integrală nu va conține informații noi, ci doar o serie de completări de natură administrativă. Apărarea nu a făcut încă un demers în privința apelului pentru că se dorește analizarea cu atenție tuturor elementelor.

Pentru moment analizăm și noi argumentația tribunalului. Trebuie să răspundem tuturor acestor argumente. Din fericire, avem posibilitatea să facem o readministrare completă a probelor și să avem o nouă judecată în fond.”, a precizat Bogdan Stoica la Euronews .

Cu siguranță, această perioadă este folosită de către echipa Simonei Halep pentru a maximiza șansele de câștig la apel prin analizarea tuturor elementelor, argumentelor și construirea unei strategii optime în favoarea sportivei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?