EXPLODEAZĂ BOMBA/Campania lui Ponta, SPONSORIZATĂ de STELU şi ASOCIAŢII

EXPLODEAZĂ BOMBA/Campania lui Ponta, SPONSORIZATĂ de STELU şi ASOCIAŢII

Victor Ponta, despre care noi am scris că figurează în agenduţa lui Dorin Cocoş cu diverse sume de bani, a fost dat în gât la DNA de Gheorghe Stelian, zis STELU. Devenit scriitor de conjunctură după declanşarea Dosarului Bica-ANRP, STELU a fost lăsat în libertate. Considerându-se nu numai că are talent scriitoricesc ci şi o sinceritate frustă. Care le-a devoalat procurorilor multe din tainele lumii politico-infracţionale care a guvernat şi guvernează România.

Aşa se face că STELU le-a spus procurorilor cum, la iniţiativa lui Dinu Pescariu şi cu acceptul lui Dorin Cocoş, s-au dat peste 2 milioane de euro pentru campania electorală a lui Victor Ponta. Bani strânşi prin chetă de la oameni de bine din anturajul grupului STELU-Cocoş-Pescariu. Nici generalul izmenelor, actual ministru de interne, Gabriel Oprea, nu este străin de aceste manevre. La chetă contribuind şi finul său de cununie Dumitru Nicolae zis NIRO. Însă cel care a pus mâna pe bani, cum se spune, este Mihnea Costoiu. Unul dintre cele mai sinistre şi corupte personaje care n-a intrat încă la beci. Mâna dreaptă şi pupilul coţofenei electrocutate Cati Andronescu. Prefăcuta care ameninţa că-şi dă foc în piaţa publică. Păi nu ea i-a dat lui Pescariu Baza Cutezătorii?



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990