EXPLOZIV! Adriana Săftoiu îl SPIONA pe Băsescu și TURNA la Tăriceanu? Jegul, „bărbat”, a dat-o azi de gol!

EXPLOZIV! Adriana Săftoiu îl SPIONA pe Băsescu și TURNA la Tăriceanu? Jegul, „bărbat”, a dat-o azi de gol!

Adriana Săftoiu îl spiona pe Băsescu și turna la Tăriceanu? Jegul, „bărbat”, a dat-o azi de gol! Singurul personaj care a fost consilier la Cotroceni în 2005 și astăzi este parlamentar PNL este Adriana Săftoiu.

Călin Popescu-Tăriceanu a relatat marţi la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI că o persoană care lucra la Cotroceni în 2005 şi care acum este "parlamentar PNL" i-a vorbit despre faptul că pe biroul preşedintelui de la acea vreme a observat transcriptul convorbirii telefonice dintre şeful Camerei Deputaţilor, Adrian Năstase, şi fiul acestuia, a declarat preşedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

"A spus (n.r. - Tăriceanu) că are, în urma unei discuţii cu o persoană care este, cred, parlamentar PNL în acest moment şi care în perioada anului 2005 lucra la Cotroceni - a spus că nu doreşte să dea numele, pentru că nu a avut o discuţie cu domnia sa - a observat pe biroul preşedintelui de atunci redarea convorbirii telefonice dintre preşedintele Camerei Deputaţilor de la vremea respectivă, Adrian Năstase, şi fiul domniei sale, spunând că nu este un lucru în regulă. Ne-a transmis această informare şi rămâne ca noi să verificăm dacă a existat o astfel de informare, dacă SRI este cel care s-a ocupat să trimită şi dacă era legal acest lucru. Repet, este vorba despre convorbirea dintre al treilea om în stat şi fiul domniei sale, convorbire care se afla pe biroul preşedintelui de la vremea respectivă", a afirmat Manda. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...