EXPLOZIV! Curvele DNA de pe „Black List”! Filiera Evreiască are CASETE CU ORGII!

EXPLOZIV! Curvele DNA de pe „Black List”! Filiera Evreiască are CASETE CU ORGII!

Se anunta vremuri tot mai grele pentru „baietii destepti” din „Grupul de la Monaco”. Si asta nu neaparat pentru ca, asa dupa cum „National” dezvaluia cu cateva zile in urma, Gheorghe Stefan „Pinalti” a ajuns sa „scuipe” tot procurorilor anticoruptie, doar pentru a-si scapa fata, Georgiana, din „ghearele” unuia dintre dosarele ANRP. Pentru ca, desi a fost unul dintre ei, „Pinalti” a petrecut, totusi, prea putine clipe de huzur pe Coasta de Azur, preferand combinatiile neaose derulate in tara, la varful fostului regim „portocaliu”. 

Petrecerile private cu dame de companie, organizate la Monaco de Benyamin Steinmetz, magnet pentru politicienii şi demnitarii români

Insa cu totul altfel stau lucrurile cu faptul ca, in urma „spovedaniei” lui Gheorghe Stefan, procurorii nu s-au sfiit sa deschida un nou front, prin audierea a doua dame de companie, a caror declaratii s-au dovedit deja fatale in cazul lui Sorin Blejnar. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, simtind ca sunt atat de aproape sa puna mana pe o adevarata mina de aur informationala, anchetatorii forteaza acum gasirea prostituatelor de lux care ar putea arunca in aer un alt dosar, cel in care sunt deja cercetati omul de afaceri israelian Benyamin Steinmetz, printul Paul sau Remus Truica. Iar cum majoritatea membrilor „grupului de la Monaco”, dar si alti demnitari si miliardari romani erau trecuti pe „lista neagra” a stabilimentelor de fite din Monaco, in urma unui scandal monstru facut la piscina unui hotel din Saint Tropez, acestia au fost nevoiti astfel sa participe doar la petreceri private organizate de Steinmetz. Unde erau platite, de altfel, si curve de lux pentru „maharii” romani. Iar daca, dupa cum se aude prin sistem, Steinmetz este gata sa „bata palma” cu DNA-ul si ii sprijina pe procurori in identificarea „trufandalelor sexuale” la care se dedau politicienii romani, atunci chiar ca sare in aer jumatate din clasa politica romaneasca, ca si putinii oameni de afaceri ramasi inca in picioare dupa ce „tavalugul” anticoruptiei a trecut peste ei.

Proiectul „Reciplia”

In rechizitoriul procurorilor anticoruptie prin care au fost trimise in judecata mai multe „nume grele” ale vietii publice din Romania apar, la un moment dat, si urmatoarele precizari: „ Pentru a-si asigura sustinerea intereselor membrilor grupului, inculpatul Benyamin Steinmetz a organizat petreceri private, in Israel sau la Monaco, la care a invitat persoane cu functii importante in statul roman, parlamentari sau membri ai guvernului, iar apoi numele acestora a fost folosit de membrii grupului pentru a-si dovedi influenta, atat fata de inculpatul Paul al Romaniei, cat si fata de functionarii publici cu atributii in retrocedarea bunurilor revenidcate de acesta si urmarite de grup.

De asemenea, la astfel de petreceri au fost invitati oameni de afaceri cu scopul atragerii lor in proiectul Reciplia”.  Insa, totusi, procurorii au pastrat un as in maneca, nepomenind nimic in rechizitoriu despre cercetarile paralele facute pentru identificare aprostitualelor de lux care erau nelipsite la „orgiile” organizate de magnatul Benyamin Steinmetz. Si in ale caror farmece sexuale au cazut, mai ales ca nu ei plateau preturile altfel de-a dreptul prohibitive, zeci de inalti demnitari ai statului roman sau lideri politici romani!

Dupa „show”-ul de la piscina

Iar succesul petrecerilor private organizate de catre israelieni la Monaco nu se datoreaza neaparat apetentei „tintelor” din Romania pentru proiectul „Reciplia”, cu privire la „deturnarea” unor restituiri de sute de milioane de euro, cat mai ales faptului ca multi dintre romanii care obisnuiau sa-si faca veacul pe Coasta de Azur aveau interzis cam la toate stabilimentele de lux de aici.

Remus Truică se teme de "pocăinţa" israelienilor şi prostituatelor de lux
Iar trecerea a zeci de romani pe „Black List” a nenumarate cluburi s-a datorat incidentelor create de un grup de baieti pe cat de „destepti”, pe atat de „veseli”, la ceas de seara, intr-o piscina din cadrul unui astfel de stabiliment. Asa ca, aflandu-se pe „lista neagra” a locurilor pe care le frecventau pana atunci, miliardarii, politicienii si demnitarii romani dedati deja la „fitele” de Monaco au dat buzna la petrecerile lui Steinmetz, profitand din plin de aceasta neasteptata spargere a „embargoului” impus de cluburile cu faima.

Casetele cu orgii

Iar odata ce, dupa folosirea cu un asemenea succes a primelor doua prostituate in dosarul lui Blejnar, procurorilor li s-a aprins beculetul despre avantajele exploatarii unor asemenea surse atat de usor de convins de altfel sa se „pocaiasca”, este greu de crezut ca acestia vor da inapoi pana ce nu vor reusi sa le audieze pe toate damele de companie care au ascultat atatea povesti de la importantii lor clienti. Insa, in paralel cu „goana” dupa fetele de la Monaco, clientii acestora au motive sa se teama nu doar de noile „curve ale DNA”-ului, cum le numesc cu spaima, dar mai ales de zvonul tot mai susotit ca, versati in astfel de operatiuni, organizatorii petrecerilor si-ar fi luat inca de atunci unele masuri de prevedere. Adica au pus la pastrat unele casete filmate de la acele orgii, stiind ca, la un moment dat, le-ar putea pica bine in eventualitatea unei intelegeri cu oamenii legii.  Cătălin TACHE/Național
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene