EXPLOZIV! Inspectorii OLAF sunt la ministerul Fondurilor Europene! Dăncilă i-ar fi propus lui Dragnea, joi seară, schimbarea Rovanei Plumb!

EXPLOZIV! Inspectorii OLAF sunt la ministerul Fondurilor Europene! Dăncilă i-ar fi propus lui Dragnea, joi seară, schimbarea Rovanei Plumb!

E derută mare, din nou, în Guvern. La doar câteva săptămâni de la instalare! După ce vineri la prânz a apărut informația că Dragnea îl schimbă pe Fifor de la Apărare, spre seară a apărut informația că Dăncilă și Plumb sunt la cuțite. Mai mult, joi seară Dăncilă i-ar fi cerut lui Dragnea s-o schimbe pe Rovana Plumb de la Fondurile Europene. Cică în aceste zile este zarvă mare la ministerul condus de Plumb și există pericolul suspendării plăților pe mai multe programe, ceea ce ar însemna sute de milioane de euro blocate pentru mult timp de acum încolo! La MFE lumea e agitată din cauza descinderii inspectorilor Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF).

Alte surse vorbesc spun că cearta dintre Dragnea și Teodorovici va evolua și săptămâna viitoare. Că este de-abia începutul. Practic, în acest moment, Dragnea a preluat puterea asupra „brațului armat” al ministerului Finanțelor, ANAF. Și a început să împartă funcții în teritoriu pentru baroni. Teodorovici l-ar fi avertizat că dacă face asta încasările se vor duce de râpă.

Sunt semnale clare dinspre Bruxelles că ni se vor suspenda în curând câteva Programe Operaționale. Inclusiv programe unde banii nu vin pe proiecte. Ar fi vorba despre plăți ale APIA și despre programul de alimente pentru săraci.

UPDATE/Paul Stănescu la Antena 3: „Există riscul să pierdem sute de milioane de euro. E o informație pe care v-o dau în premieră”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...