EXPLOZIV! Liviu Avram a observat amănuntul care demontează manipularea de la Antena 3! Ghiță a recunoscut în direct că documentul este scris de el!

EXPLOZIV! Liviu Avram a observat amănuntul care demontează manipularea de la Antena 3! Ghiță a recunoscut în direct că documentul este scris de el!

Liviu Avram a observat amănuntul care demontează manipularea de la Antena 3! Ghiță a recunoscut în direct că documentul este scris de el! 

Ce scrie Liviu Avram pe Facebook:

„Totuși, NU este vorba despre fabricarea de probe în montajul audio-video prezentat de Vlad Cosma. Însuși Sebastian Ghiță a recunoscut la Antena 3 (spre bosumflarea și dezumflarea lui Gâdea) că documentul pe baza căruia s-a format dosarul finanțării campaniei electorale a lui Ponta în Republica Moldova este autentic și e scris chiar de el.

Discuțiile dintre Vlad Cosma, procurorul Portocală și șeful DNA Ploiești vizau nu falsificarea unor probe, ci disimularea modului real în care documentele au ajuns în posesia DNA Ploiești. Iar disimularea s-a operat prin realizarea unei sesizări anonime, trimisă de la Chișinău, pe care Vlad Cosma a pus-o în practică (dar, ca o poliță de asigurare, s-a și înregistrat în timp ce o executa).

Cel puțin la acest moment, concluzia mea este următoarea: Vlad Cosma, implicat în campania lui Ponta din Moldova, a fost cel care a „colectat” documentele incriminatoare la adresa lui Ghiță, el le-a livrat către DNA Ploiești (în speranța că ușurează situația sa și a familiei sale), dar nu a vrut să se știe oficial că el este turnătorul lui Ghiță. Și atunci a convenit cu procurorii varianta sesizării printr-o scrisoare anonimă. Ar fi un nou episod din ciclul „PSD-iștii se toarnă între ei”.

Asta schimbă puțin perspectiva întregii afaceri, nu? Căci una este măsluirea de probe (refrenul zilei, pe care îl cântă acum Mafia și Propaganda asociată) și alta e disimularea modului în care probe (totuși) reale au ajuns în posesia procurorilor.

Acum, mie nu mi-e clar dacă procurorilor le este permis să intre în asemenea gen de joc – dar asta o va stabili Inspecția Judiciară și Parchetul General.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?