EXPLOZIV! Pesediștii fac lege ca s-o bage în închisoare pe Kovesi! Proiectul a fost depus de fosta angajată a lui D.Voiculescu

EXPLOZIV! Pesediștii fac lege ca s-o bage în închisoare pe Kovesi! Proiectul a fost depus de fosta angajată a lui D.Voiculescu

 Pesediștii fac lege ca s-o bage în închisoare pe Kovesi! Proiectul a fost depus de fosta angajată a lui D.Voiculescu. Proiect de lege PSD: Persoanele citate la o comisie de ancheta care refuza sa se prezinte la audieri sau sa puna la dispozitie probe risca pedepasa cu inchsoarea de pana la 3 luni sau amenda penala. Un proiect de lege prezentat luni de deputatul PSD Oana Florea, presedintele comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, prevede ca refuzul persoanelor citate la comisia de ancheta de a se prezenta la audieri, de a furniza informatiile solicitate sau de a pune la dispozitia acesteia celelalte documente sau mijloace de proba detinute, utile activitatii comisiei constituie infractiune, iar pedeapsa prevazuta este inchisoarea de la 8 zile la 3 luni sau amenda penala in valoare de 10.000 lei, plus pedeapsa complementara de interzicere de a ocupa o functie publica timp de 3 ani.

Proiectul de lege depus de fosta angajată a lui Voiculescu:

"Refuzul persoanelor citate la comisia de ancheta de a se prezenta la audieri, de a furniza informatiile solicitate sau de a pune la dispozitia acesteia celelalte documente sau mijloace de proba detinute, utile activitatii comisiei, este considerat impiedicare a aflarii adevarului, constituie infractiune, se pedepseste cu inchisoarea de la 8 zile la 3 luni sau cu amenda penala in valoare de 10.000 lei si cu pedeapsa complementara de interzicere de a ocupa o functie publica timp de 3 ani", se arata in proiectul de lege.

Un alt articol prevede si ca sedintele unei comisii de ancheta "nu sunt publice, cu exceptia situatiilor cand comisia decide altfel", noteaza Agerpres.

Lucrarile Comisiei parlamentare speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor prezidentiale din 2009 au fost publice, fiind transmise in direct prin serviciul de transmisiune a Camere Deputatilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei