EXPLOZIV Ce a descoperit jurnalistul Liviu Avram despre relația dintre CCR și PSD!

EXPLOZIV Ce a descoperit jurnalistul Liviu Avram despre relația dintre CCR și PSD!

 Ce a descoperit jurnalistul Liviu Avram despre relația dintre CCR și PSD! „Statistica ne ajută să redefinim Conflictul Juridic de Natură Constituțională (CJNC) după cum urmează: „Există CJNC atunci când coaliția PSD-ALDE are o problemă, de orice natură, și nu găsește un alt instrument juridic de a și-o rezolva”.”, dezvăluie Avram pe Facebook.

Ce a scris jurnalistul pe Facebook:

„Statistica ne ajută să redefinim Conflictul Juridic de Natură Constituțională (CJNC) după cum urmează: „Există CJNC atunci când coaliția PSD-ALDE are o problemă, de orice natură, și nu găsește un alt instrument juridic de a și-o rezolva”.

În tabelul de mai jos aveți CJNC-urile soluționate de CCR în anii 2017 și 2018. Au fost șapte, din care Coaliția PSD-ALDE a câștigat șase (câștigătorul e marcat cu galben) și l-a pierdut doar pe cel de la poziția 4. Observați diversitatea remarcabilă a spețelor...

Mai urmează două CJNC-uri anul acesta: povestea protocoalelor dintre SRI și Parchet (care ar putea deschide larg calea spre amnistie și grațiere, o altă problemă nerezolvabilă altfel de către PSD-ALDE) și amânarea remanierii guvernamentale de către președintele Iohannis.”



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”