EXPLOZIV/Băse, ĂSTA nu e „deputatul” tău PENAL de Giurgiu cu „DUȘMANUL” Ghiță?

EXPLOZIV/Băse, ĂSTA nu e „deputatul” tău PENAL de Giurgiu cu „DUȘMANUL” Ghiță?

Dacă vă întrebați ce mai face Sorina Matei, uite că avem răspunsul: stă cu colții înfipți în jugulara lui Ghiță, „dușmanul” lui Băsescu! S.M. a publicat pe contul de  Facebook  niște poze interesante.

Cu următoarele explicații despre personajele din poze:

Sebastian Ghiţă = 5 urmăriri penale, 4 dosare penale, 2 trimiteri în judecată, 1 cerere de arestare/ numai fapte de corupţie, autodenunţat la parchet pentru comiterea altor fapte penale, sechestre pe avere, contracte pe banii publici cu serviciile speciale, instigator la violenţe publice, controlor legal al SRI, sub control judiciar. Candidat PRU.

Dan Andronic= reţinut pentru constituirea de grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă în formă continuată, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, audiat în mai multe dosare penale. Prieten al lui Ghiţă şi al multor urmăriţi penal, consultant Adrian Năstase, C.Tăriceanu, T.Băsescu, V.Ponta ş.a.m.d. Candidat PMP.

Alexandru Nanu= local Nuba. Alexandru Nanu, prieten al lui Sebastian Ghiță, menționat ordonanțe de extindere a urmăririi penale ca personaj care îi sprijinea pe Sebastian Ghiță, Vlad Cosma și interlopul Răzvan Alexe. Nanu este fiul primarului PSD din Cornu, care-l are ca cetăţean de onoare pe condamnatul Adrian Năstase, Cornel Nanu, primar succesiv la al 7-lea mandat peste comuna celebră, cu o avere plină de moșteniri și nu numai, vicepreședinte al PSD Prahova. Fiu- beizadea, Alexandru Nanu a fost președinte executiv al organizației TSD Prahova, prieten bun cu Vlad Cosma, cu Mircea Cosma, și era în decembrie 2014, la doar 25 de ani, angajat al Guvernului României, consilier personal al președintelui Autorității Naționale pentru Turism, din subordinea Ministerului Economiei, fiind în trecut chiar și director în cadrul ministerului Turismului. În timpul alegerilor prezidențiale din 2014, Alexandru Nanu a fost trimis la Chișinău pentru a se ocupa de campania candidatului PSD, Victor Ponta.
Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Foarte interesante amănunte...

5 Document secret rusesc obținut de Washington Post