EXPLOZIV/„SCULA” lui Iohannis, dezvăluiri-BOMBĂ despre MAFIA Hexi! Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV/„SCULA” lui Iohannis, dezvăluiri-BOMBĂ despre MAFIA Hexi! Amănunte INCENDIARE!

Rareș Bogdan, realizatorul Realitatea TV, unul care se dă „sculă” pe lângă președintele Klaus Iohannis, promite o emisiune plină de dezvăluiri, lăsând să se înțeleagă că în scandalul Hexi Pharma sunt implicate nume importante din politică și serviciile de informații. Dar și fiul lui Sorin Oprescu! Una din acuzațiile-cheie se referă la "40 de plicuri speciale" care plecau în fiecare lună, o exprimare eufemistică pentru ȘPAGĂ.

Iată, integral, anunțul lui Rareș Bogdan:

"Mă întorc plin de energie, cu forte proaspete si informatii INCENDIARE! Maine seara DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE de la ora 21.00 pe RealitateaTV

Nu vom ierta pe nimeni. Deputați implicați! Cine sunt cei doi generali care protejau familia Condrea?! Încasări uriașe intre 25 si 30 a lunii pentru HEXI Pharma, Signum, HEXI Med, Health Services, Unilab, Universitar Farma, Medical Cleaning! Cum si de unde veneau banii din Trezorerie si cum arata RETEAUA MITEI. Cine făcea parte din CARACATIȚA lui Dan Condrea, Vergiliu Condrea, Anca Cristi, Viorel Bobaru, Ionuț Ardelean, Flori Dinu, Marilena Nedeloi si Felicia Bica cei ce coordonau ȘPĂGILE si capetele acestei adevărate REȚELE Infracționale a "halatelor albe"! Cine i-a protejat? Către cine mergeau cele 40 de "plicuri speciale" in fiecare luna!!!!????
Rolul temutului domn Rafila, acum secretar de stat in Min Sanatatii si unul dintre personajele cheie din sistemul de sănătate publica a ultimilor ani! 
Informatii bomba despre ACREDITĂRILE RENAR!
Lista celor 30 de persoane ce ar trebui cercetate de Parchete! 
Peste 80% din Piata dezinfectantilor împărțită in BUCURESTI intre firmele lui Condrea si firmele lui ...Mircea Oprescu, fiul fostului primar general. 
POVESTEA ȘPĂGILOR din 1994 pana in prezent! Cine sunt cei care s-au înfruptat din banii Condrea-HEXI. 
CÂTE astfel de "HEXI" mai funcționează in sistemul de sănătate din ROMANIA, o piata de peste 4 miliarde de euro anual care nu a fost NICIODATA evaluată si verificată serios? Cine a avut interesul sa păstreze aceste situații aparent bizare dar care țin de SECURITATEA. NAȚIONALA? 
Pe cine au sponsorizat in zona politica jucătorii din piata medicală a serviciilor si furnizorilor de echipamente, consumabile si aparatura?"


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”