Fabrica de pitici pe creier a României/Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

Fabrica de pitici pe creier a României/Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

Actrița de telenovele Carmen Tănase, devenită păreloloagă la televiziunile pușcăriașilor, este de părere că măsurile autorităților privind facilitățile acordate cetățenilor care s-au vaccinat anti-covid sunt  discriminatorii. Potrivit RealitateaPlus, păreloloaga susține că privilegiile nu sunt justificate. De asemenea, Carmen Tănase reamintește că oamenii trebuie lăsați să decidă singuri pentru soarta lor.

 „După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte, “Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu. Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. (...) Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor. Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații?
(…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum.”, a declarat Carmen Tănase.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis