Falcă divorțează de „FOTOMODELĂ”!

Falcă divorțează de „FOTOMODELĂ”!

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, divorteaza, sotia acestuia, Ela Falca, introducand actiunea de divort la Judecatoria Arad, transmite Mediafax.

Actinea de divort a fost inregistrata in data de 9 iunie, conform site-ul Judecatoriei Arad, adica la cateva zile dupa ce Gheorghe Falca a castigat cel de-al patrulea mandat consecutiv de primar.

Ela si Gheorghe Falca s-au casatorit in octombrie 2002, nasi fiind presedintele de atunci al Romaniei, Traian Basescu si Maria Basescu. Cei doi au o fetita, Anamaria, in varsta de 9 ani.

Gheorghe si Ela Falca nu au putut fi contactati pentru a-si exprima un punct de vedere.

Gheorghe Falca a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomatiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi in urma fuziunii cu liberalii, este presedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad dupa Revolutia din 1989 si al doilea de la 1900 incoace. Inainte de cele trei mandate de primar, in perioada 2000-2004, Gheorghe Falca a fost si vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad, iar in perioada guvernarii PNL era in carti pentru un post de ministru.

Ela Falca este arhitect de profesie si este fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, in prezent presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad.

Cei doi au aparut impreuna, cel mai recent, in public, duminica trecuta, cand s-au prezentat la vot. Ei au fost insotiti de fiica lor.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale