Familia lui Lance Reddick pune la îndoială cauza morții actorului, pe certificatul de deces fiind notată o boală de inimă

Familia lui Lance Reddick pune la îndoială cauza morții actorului, pe certificatul de deces fiind notată o boală de inimă

Lance Reddick a murit din cauza unei boli de inimă, potrivit certificatului de deces al actorului. TMZ a obținut documentul care menționează cauza morții sale ca fiind o boală cardiacă ischemică, precum și o boală coronariană aterosclerotică. Cu toate acestea, avocatul lui Reddick a emis o declarație joi și a spus că această constatare „nu este verificată și nu este în concordanță cu faptele cunoscute de familie și cu realitatea”.

FOTO; Instagram

Boala cardiacă ischemică este cauzată de îngustarea arterelor inimii, potrivit Asociației Americane a Inimii. Atunci când arterele sunt îngustate, mai puțin sânge și oxigen ajung la mușchiul cardiac. Boala coronariană este un termen comun pentru acumularea de placă (substanțe grase) în arterele inimii care ar putea duce la atac de cord, notează Yahoo Entertainment.

Contactat de Yahoo Entertainment, un reprezentant al lui Reddick a emis următoarea declarație prin intermediul avocatului James Hornstein:

„L-am reprezentat pe Lance Reddick timp de mulți ani și continui să o reprezint pe soția sa, Stephanie. Declarația medicului legist de pe certificatul de deces nu este rezultatul unei autopsii. Lance nu a fost supus niciunei autopsii. Din câte știu eu, niciun examen medical efectuat asupra lui Lance în timpul vieții sale nu a indicat astfel de afecțiuni.

Lance a fost cea mai bună condiție fizică pe care am cunoscut-o vreodată. Făcea exerciții zilnice la sala de sport pe care o avea acasă, inclusiv exerciții cardio extinse, iar disponibilitatea sălii de sport era o cerință contractuală pentru munca sa în afara casei. Mânca de parcă un dietetician îi monitoriza fiecare masă. Informațiile care apar pe certificatul de deces sunt în totală neconcordanță cu stilul său de viață. În numele lui Stephanie Reddick, informațiile din certificatul de deces nu sunt coroborate și nu sunt în concordanță cu faptele cunoscute de familie”.

Reddick, care a jucat în seriale precum The Wire și Oz, a murit subit pe 17 martie. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat pentru Yahoo că acesta a decedat din cauze naturale. Reddick se afla în acel moment în plin turneu de promovare a filmului „John Wick: Chapter 4”. El îl interpretează pe Charon în franciza cinematografică și a fost omagiat de Keanu Reeves și de colegii săi la premiera filmului.

Reeves a fost emoționat luna trecută când a vorbit despre Reddick, pe care l-a numit „un artist remarcabil și o persoană specială, cu grație și demnitate”.

„Avea această idee pentru modul în care voia ca personajul [lui John Wick] să vorbească - și doar entuziasmul și pasiunea lui. Și modul în care el și cu mine am ajuns să lucrăm și să avem această conexiune. Este foarte mișto”, a declarat Reeves pentru People.

Stephanie a publicat o declarație pe Instagram după moartea sa, spunând că „a fost luat de lângă noi mult prea devreme”.

„Vă mulțumim pentru toată dragostea copleșitoare, sprijinul și poveștile frumoase împărtășite pe aceste platforme în ultima zi. Vă văd mesajele și nu pot să încep să exprim cât de recunoscătoare sunt că le am”, a scris Stephanie.

Ea s-a căsătorit cu actorul în 2011 și au avut împreună copiii Yvonne Nicole și Christopher.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...