Familia Vlasov, răvășită de COVID: Soția a murit, el este în spital la Iași, o fiică și o nepoată, internate în București

Familia Vlasov, răvășită de COVID: Soția a murit, el este în spital la Iași, o fiică și o nepoată, internate în București

Viviana Vlasov, soţia lui Mihail Vlasov, a murit după o evoluţie rapidă a bolii. Avocatul Vlasov este internat în spital. La fel se întâmplă și cu una dintre fiice şi o nepoată a sa, ambele diagnosticate cu acelaşi diagnostic: COVID 19, scrie  ziaruldeiasi.ro .

Drama familiei avocatului Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României continuă pe patul de spital şi după moartea soţiei acestuia, Viviana Vlasov. Atât avocatul, cât şi una dintre fiicele sale, Ingrid Vlasov, dar şi nepoata sa, Noelle, se află internaţi în spitale din Iaşi şi Bucureşti cu acelaşi diagnostic: COVID 19.

Mihail Vlasov se află în acest moment internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi cu infecţia cu SARS -COV-2, medicii spunând că acesta suferă de o formă medie de boală, iar că starea sa de sănătate este deocamdată una stabilă, acesta având şi comorbidităţi printre care şi diabet.

Pe 22 august, soţia acestuia, Viviana Vlasov a murit la 72 de ani la Spitalul de Boli Infecţioase, după aproximativ 10 zile de internare cu infecţia cu SARS -COV -2.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria