Farul, primii jucători aduși după câștigarea titlului

Farul, primii jucători aduși după câștigarea titlului

Farul Constanța s-a apucat de treabă, într-o tentativă de a-și întări lotul pentru viitorul sezon. Pentru că, după etapa din weekend, care va încheia actuala stagiune, „marinarii“ vor avea o vacanță foarte scurtă. Explicația e simplă: echipa va porni la drum, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu două meciuri pe 11/12 iulie (tur) și 18-19 iulie (retur).

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Cine sunt însă primii doi jucători luați de Farul, în vederea noului sezon? Anunțul oficial a fost făcut de Facebook-ul clubului: „Farul Constanța a perfectat primele transferuri înaintea următorului sezon din Superligă. Atacanții Rivaldinho și Nicolae Carnat au semnat contracte valabile pentru următorii 3 ani cu formația noastră. Ambii au mai evoluat în trecut pentru clubul nostru, Rivaldinho în perioada ianuarie 2019 - august 2020, când a marcat 15 goluri în 43 de meciuri, în timp ce Nicolae Carnat este un produs al Academiei Hagi“.

Unul a dezamăgit la Craiova, altul a retrogradat

Cei doi jucători fac pasul spre campioana României, după o stagiune dezamăgitoare. Rivaldinho (28 de ani) a cerut rezilierea contractului cu CS U Craiova, după ce nu juca aici. În actuala stagiune, el a adunat doar 974 de minute în tricoul oltenilor. Bilanțul său: 27 de partide, 1 gol și 3 pase de gol.

Nicolae Carnat, în schimb, a jucat mai mult, având 1.653 de minute, în toate competițiile. Doar că a retrogradat cu CS Mioveni de pe ultimul loc în Superliga românească! La această formație, fotbalistul de 25 de ani a adunat 2 goluri și 1 pasă de gol.

Play-off, etapa a IX-a (penultima)

Sepsi – CFR 1-2

Farul – FCSB 3-2

Rapid – CS U Craiova 2-3

Etapa a X-a (ultima), duminică

FCSB – Rapid 18.15

CFR – Farul 21.00

CS U Craiova – Sepsi 21.00

Clasament

1. Farul Constanța 50 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 42p*

4. CSU Craiova 40p

5. Rapid 35p

6. Sepsi 26p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski