Federaţia Sindicatelor Poliţiştilor a transmis noului ministru de Interne o listă cu cinci probleme ale poliţiştilor

Federaţia Sindicatelor Poliţiştilor a transmis noului ministru de Interne o listă cu cinci probleme ale poliţiştilor

Liderii Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România (FSDPR) s-au întâlnit, miercuri, cu noul ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, după ce acesta a invitat sindicatele poliţiştilor la o întrevedere, informează FSDPR într-un comunicat remis joi.

Preşedintele FSDPR, Ionel Babuş, l-a informat pe ministrul de Interne cu privire la un număr de cinci probleme ale sindicaliştilor, subiecte care concentrează întreaga problematică a Ministerului Afacerilor Interne şi a structurilor subordonate, se menţionează în comunicatul Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România.

Aceste probleme vor fi detaliate într-o conferinţă de presă pe care Federaţia o va organiza în curând, potrivit sursei.

Liderul FSDPR, Ionel Babuş, l-a asigurat pe noul ministru de Interne că Federaţia îl va sprijini în implementarea proiectului de reconstrucţie instituţională a Ministerului de Interne.

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei, Christian Ciocan, i-a transmis ministrului de Interne scrisoarea deschisă redactată anterior de FSDPR, prin care sindicatele poliţiştilor îşi declarau intenţia pozitivă faţă de noua conducere a Ministerului de Interne. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Așa o fi?