Fifor: Am dispus încetarea împuternicirii în funcţie a inspectorului general al Jandarmeriei, Ionuţ Sindile

Fifor: Am dispus încetarea împuternicirii în funcţie a inspectorului general al Jandarmeriei, Ionuţ Sindile

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anunţat, luni, că a dispus încetarea împuternicirii în funcţie a inspectorului general al Jandarmeriei Române, Ionuţ Sindile, urmând ca instituţia să fie condusă de inspectorul şef al Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea.

"Am încetat astăzi împuternicirea în funcţie a şefului Jandarmeriei Române, domnul colonel Ionuţ Sindile, şi l-am împuternicit în această funcţie pe generalul de brigadă Constantin Florea. Domnul general a ocupat până astăzi funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj. Are o experienţă în jandarmerie de aproape 30 de ani şi este unul dintre puţinii generali ai Jandarmeriei Române", a declarat Mihai Fifor la sediul MAI.

Ministrul a afirmat că generalul Constantin Florea trebuie să îi prezinte primele măsuri pentru eficientizarea Jandarmeriei Române.

"Principala mea aşteptare de la generalul Florea este să facă de îndată o analiză a activităţii Jandarmeriei Române, urmând ca acesta să îmi prezinte în maximum o săptămână primele măsuri pentru eficientizarea acestei instituţii", a spus Fifor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”