Fifor: Sunt 35-40 de parlamentari ce realizează că trecerea moţiunii, în lipsa unei alternative, ar arunca ţara în haos

Fifor: Sunt 35-40 de parlamentari ce realizează că trecerea moţiunii, în lipsa unei alternative, ar arunca ţara în haos

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că deputaţi şi senatori care au semnat moţiunea de cenzură nu o vor vota în Parlament pe motiv că, în lipsa unei alternative "serioase" din partea Opoziţiei, "ar arunca ţara în haos".

Potrivit acestuia, sunt parlamentari semnatari ai moţiunii care se vor poziţiona împotriva acesteia pe motiv că PNL le-a propus "un program de austeritate ce ar contrasta puternic cu bunăstarea creată în guvernarea PSD".

"Există un număr de parlamentari care nu sunt în grupul PSD, dar nici nu au semnat moţiunea. De ce? Pentru că nu au văzut o alternativă din partea Opoziţiei. Mai este un alt grup de deputaţi şi senatori care au semnat moţiunea sperând că partidele din Opoziţie vor pune ceva serios pe masă. S-au trezit însă cu Sică Mandolină şi cu un program de austeritate ce ar contrasta puternic cu bunăstarea creată în guvernarea PSD. Cum să susţii aşa ceva? E sinucidere politică! Aceste două categorii de parlamentari vor înclina balanţa în sensul respingerii moţiunii. E vorba de 35 - 40 de oameni responsabili, care realizează că trecerea moţiunii, în lipsa unei alternative serioase din partea Opoziţiei, ar arunca ţara în haos. Ei înţeleg că nu poţi juca la ruleta rusească interesul cetăţenilor, doar pentru a satisface nevoile electorale ale lui Iohannis, Ponta şi Barna", a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook .

El a adăugat că "numărul celor care vor vota pentru haos şi austeritate este mai mic decât al celor responsabili, care optează pentru stabilitate", iar din acest motiv moţiunea nu va trece. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria