Finala EUROVISION 2016: Competiţia din această seară este transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube - LIVE VIDEO

Finala EUROVISION 2016: Competiţia din această seară este transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube - LIVE VIDEO

Finala competiţiei muzicale Eurovision de diseară, în care vor intra 26 de ţări şi la care ar fi trebuit să participe şi România, dacă nu ar fi fost descalificată, în urma datoriile acumulate de TVR, va fi difuzată pe canalul oficial de Youtube al Eurovision de la ora 22:00 (ora României)", potrivit eurovision.tv.

Finala EUROVISION din această seară va fi transmisă în direct pe canalul oficial de YouTube - LIVE VIDEO

Piesele care s-au calificat în finală au fost decise în urma voturilor telespectatorilor trimise prin SMS, dar şi în urma votului unui juriu de specialitate, conform eurovision.tv. Iată ţările participante la finala Eurovision din această ţară:

Primele zece ţări calificate pentru finala din 14 mai, în urma primei semifinale, care a avut loc marţi, 10 mai, sunt Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Austria, Armenia, Cehia, Cipru şi Malta.

După semifinala a II-a, desfăşurată joi, următoarele zece ţări calificate, pentri a cânta în seara finalei Eurovision sunt Letonia, Georgia, Bulgaria, Australia, Ucraina, Serbia, Polonia, Israel, Lituania şi Belgia.

De asemenea, pentru finala Eurovision, au fost calificate din oficiu: Spania, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia. Astfel, în finală vor intra în competiţie 26 de ţări.

Fanii vor urmări alături de milioanele de telespectatori din întreaga lume finala în care concurează 26 de ţări, un spectacol ce se anunţă grandios, ce se va desfăşura pe Globe Arena din Stockholm. La finalul transmisiunii în direct, toate prestaţiile din competiţie vor fi publicate pe canalul de YouTube al Eurovision.

Invitatul special de la Stockholm este starul pop Justin Timberlake, care a promis să facă atmosferă diseară, la finala Eurovision.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...