Firea vrea să dea AMENZI celor care au venit cu copiii la marșul anti GRAȚIERE

Firea vrea să dea AMENZI celor care au venit cu copiii la marșul anti GRAȚIERE

Dezvăluire incredibilă făcută de Curentul ! Pizmașă cum s-a consacrat și susținătoare înfocată a grațierii și a dezincriminării abuzului în serviciu și a conflictului de interese, Gabriela Firea ar vrea, spun surse din Primăria Capitalei, ca cei care au fost la marșul de duminică, 22 ianuarie însoțiți de copii să fie amendați conform articolului 27/2004, aliniat (4) al Legii 272/2004 care spune: „Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.” Cum participanții la miting voiau să convingă Guvernul să nu emită cele două ordonanțe de urgență, consideră ea că ar fi dorit astfel influențarea deciziei unei autorități publice.

Conform aceleiași legi nerespectarea prevederilor art. 27 alin. (2)-(4) este contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei de către poliție. Surse din Primăria Capitalei susțin că amendarea se va face prin poliția locală, folosindu-se informațiile publice de pe rețelele de socializare. Firea ar fi cerut ca primul amendat să fie Nicușor Dan care și-a luat fetița de câteva luni la marș. Așa, „Fi rea nu te lăsa!” cum i-ar scrie majoritatea fanilor ei de pe Facebook!




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria