Florin Călinescu pune degetul pe rană: „Principalul vinovat pentru ce se întâmplă odihneşte la pârnaie, următorul e Dăncilă. Trebuie să îşi scrie demisia”

Florin Călinescu pune degetul pe rană: „Principalul vinovat pentru ce se întâmplă odihneşte la pârnaie, următorul e Dăncilă. Trebuie să îşi scrie demisia”

Florin Călinescu pune degetul pe rană: „Principalul vinovat pentru ce se întâmplă odihneşte la pârnaie, următorul e Dăncilă. Trebuie să îşi scrie demisia”.

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a scris, în contextul crimei din Caracal, un text în care face referire la prim-ministrul României, Viorica Dăncilă (55 de ani), care ar fi unul dintre vinovaţii cazului şi care ar trebui să demisioneze.

Florin Călinescu a scris pe contul său de Facebook că, deşi nu se cunoaşte concret ce şi cum s-a întâmplat „toată nenorocirea din Caracal“, în acest context, Viorica Dăncilă vrea să îşi salveze imaginea personală, iar pentru asta este extrem de activă în „a găsi responsabilii din partea statului, pe care să îi sacrifice“.

„Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăşurat toată nenorocirea din Caracal. Ce ştiu eu este că dl. Viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să îi sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a guvernului“, se arată în textul postat de Florin Călinescu pe Facebook.

Călinescu mai crede că premierul a făcut vreme de un an şi jumătate ce i-a „dictat“ Liviu Dragnea, adăugând că vinovatul se află în închisoare, Dăncilă fiind umătoarea persoană vinovată şi, ca atare, ar trebui să demisioneze.

„Dl. Viorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de un an şi jumătate şi a pus în practică tot ce a dictat Livulică în toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea justiţiei şi deprofesionalizarea ministerului de interne de la vârf în jos. Principalul vinovat odihneşte la pârnaie. Următorul e dumneaei. Dumneaei trebuie să îşi scrie demisia“, mai scrie actorul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...