Fostul angajat al TelDrum continuă dezvăluirile: „La chefurile pe care Dragnea le organiza venea adeseori Adrian Năstase. Din ce îmi aduc eu aminte, în 2004, când a pierdut alegerile, Năstase era la Turnu Măgurele.”

Așa cum am promis, revenim în exlusivitate cu relatările unui fost angajat TelDrum, care a luat de multe ori parte la întrunirile lui Dragnea cu angajații firmei de construcții, având în vedere că la acea vreme ocupa un loc important în ierarhia societății comerciale, scrie Liber în Teleorman.

Încă din episodul trecut, fostul angajat ne vorbea despre chefurile organizate de Tel Drum în cinstea lui Liviu Dragnea la Hanul Diligenței, el însuși refuzând să mai participe la aceste întruniri, atunci când a constatat că totul era despre perpetuarea unui cult al personalității lui Liviu Dragnea. Totuși, din perioada în care a luat parte la acele întruniri, martorul nostru spune că mulți oameni politici importanți erau invitați și luau parte la petreceri, ba chiar beneficiau de cazare și cameră specială la Hotelul Turris din Turnu Măgurele. Printre cei despre care fostul angajat își amintește se numără și Adrian Năstase, despre care ne spune că, la momentul pierderii alegerilor prezidențiale din 2004, acesta se afla la Turnu Măgurele, cazat în hotelul lui Dragnea:

La chefurile pe care Dragnea le organiza venea adeseori Adrian Năstase. Din ce îmi aduc eu aminte, în 2004, când a pierdut alegerile, Năstase era la Turnu Măgurele. Acolo se țineau întrunirile astea. De altfel, la Hotelul Turris era un palier întreg care nu se închiria clienților. El era rezervat oamenilor din TelDrum și oamenilor politici care aveau relații cu Dragnea. Năastase beneficia și el de o cameră pe vremea aia la Hotelul Turris. A fost de multe ori acolo, era un domn cu pistolul la ușa lui, îl păzea când dormea. Era normal, pentru că era premier. Petrecerile se făceau la Hanul Diligenței. Livada de acolo a fost făcută tot de TelDrum, prin divizia agricolă a firmei. Nu știu ce mai e acum acolo, dar știu că Teldrum a plantat mulți pomi acolo și i-a făcut domnului Președinte livada.

De asemenea, fostul angajat al Teldrum își amintește și despre intenția lui Liviu Dragnea de a cumpăra insula Belina pe persoană fizică, în condițiile în care, fiind un vânător pasionat, avea nevoie de cât mai multe domenii de vânătoare. Totuși, nici la data aceasta, omul nu-și dă seama de unde rezulta nevoia lui Liviu Dragnea de cumpăra locuri bune pentru vânătoare sau pescuit, în condițiile în care, și dacă nu ar fi avut hârtii la mână, nu l-ar împiedicat nimeni să facă ceea ce îi poftea inima în județul Teleorman:

În ceea ce privește Belina, știam de pe atunci că Dragnea o s-o cumpere. El nu e un pescar bun, dar e vânător bun. Avea domenii de vânătoare la malul Oltului pe vremea aceea. Era o insulă pe care voia să o cumpere pentru vânătoare și pescuit, nu voia altceva. Eu de multe ori mă întrebam de ce voia să cumpere totul, pentru că insula Belina ar fi putut fi folosită pur și simplu, fără nicio hârtie. Oricum, lui nimeni nu i-ar fi zis absolut nimic. Dar a declarat de pe atunci că el și-a propus să cumpere Belina și noi, cei care eram în TelDrum, știam despre această intenție.

 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…