Fostul mentor al lui Rareș Ilie îi bate obrazul fostului rapidist. Ce l-a deranjat la jucătorul lui Nice

Fostul mentor al lui Rareș Ilie îi bate obrazul fostului rapidist. Ce l-a deranjat la jucătorul lui Nice

Patronul clubului ACS Juniorul, Mihai Trăistaru, este supărat pe fostul său elev, Rareș Ilie, plecat de Rapid la Nice, dar înprumutat pentru un sezon la Maccabi Tel Aviv.

Rareș Ilie a semnat cu Nice, dar nu a convins la echipa franceză. Foto OGC Nice

„După ce a ajuns de la noi la Rapid, mă suna foarte des. Îi aranjasem să facă mental coaching, cu Andreas Hniatiuc, cel mai bun psiholog. Dar de când s-a transferat la Nice, n-a mai dat niciun semn, nici măcar să spună un «mulțumesc», că doar de aici a plecat în fotbalul mare”, a spus Trăistaru pentru gsp.ro.

Acesta a continuat: „Dacă mă suna, cum făcea înainte, l-aș fi sfătuit să nu accepte împrumulul în Israel. Ce să facă acolo? Să joace 2-3 meciuri pe sezon, ca în Superligă?! L-aș fi îndrumat către o echipă din liga a doua din Franța sau din Italia. În decembrie a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku, dar probabil că nu are încredere în el dacă l-a trimis în Israel”.

Conform gsp.ro, Mihai Trăistaru se află la Barcelona, cu echipa sa U14, la Mondialul pentru copii între 9 și 15 ani, o competiție care a adunat în jur de 5.000 de puști de la cele mai mari cluburi din lume. Au făcut un egat cu americanii de la Futstars Academy (1-1), au pierdut cu FC Schalke (4-1) și au câștigat cu mexicanii de la FC Azleca (3-0).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante