Fotbal - CM 2018: Maradona doreşte o reuniune cu jucătorii pentru a salva "onoarea" Argentinei

Fotbal - CM 2018: Maradona doreşte o reuniune cu jucătorii pentru a salva "onoarea" Argentinei

Legendarul decar al Argentinei, Diego Armando Maradona, a făcut apel, duminică, la "o reuniune" între componenţii echipei naţionale de fotbal şi foste glorii ale selecţionatei "Albiceleste" pentru a salva "onoarea" unei echipe aflate la un pas de o eliminare precoce de la Cupa Mondială 2018, informează AFP.

"Mi-aş dori să am o întâlnire cu ei, cu (Nery) Pumpido, (Sergio) Goycoechea, (Claudio) Caniggia, (Pedro) Troglio şi chiar (Daniel) Passerella dacă vrea să vină, şi cu (Jorge) Valdano", care au purtat tricoul naţionalei în anii '80", a declarat campionul mondial din 1986 pentru postul venezuelean Telesur.

Argentina dispută marţi, contra Nigeriei, meciul ultimei şanse de a se califica în optimile de finală, după ce a pierdut două puncte contra Islandei (1-1) şi a fost umilită de Croaţia (0-3).

"Trebuie să ne apărăm onoarea băieţi. De unde ne aflăm noi, ne face foarte rău să vedem cum Croaţia ne dă trei goluri şi să rămânem nepăsători fără să facem nimic", a adăugat Maradona.

"El Pibe de oro", care a emis recent critici la adresa selecţionerului Jorge Sampaoli şi a atacantului Sergio Aguero, l-a criticat şi pe preşedintele Federaţiei argentiniene (AFA), Claudio Tapia.

"Sunt foarte furios şi foarte contrariat, pentru că indiferent cine a purtat tricoul echipei naţionale nu poate să privească cum suntem călcaţi în picioare de o echipă a Croaţiei, care nu este Germania, Brazilia, Olanda sau Spania", a adăugat Maradona.

"Dar sunt şi vinovaţi, iar vinovatul principal este preşedintele AFA. Toată lumea a rămas cu gura căscată când Sampaoli a venit cu computere, drone şi 14 secunzi. Eu cred că este o lipsă totală de autoritate din partea lui Tapia", a conchis Diego Maradona. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!