Fotbal - EURO 2020: Christian Eriksen a fost externat după o ''operaţie reuşită''

Fotbal - EURO 2020: Christian Eriksen a fost externat după o ''operaţie reuşită''

Mijlocaşul Christian Eriksen a fost externat vineri după o ''operaţie reuşită'', la şase zile după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci de la EURO 2020, a anunţat Federaţia daneză de fotbal, citată de AFP.

Medicii au indicat joi că îi vor implanta lui Christian Eriksen un defibrilator cardiac, după ce fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în cursul meciului Danemarca - Finlanda (0-1) , disputat sâmbătă în Grupa B a EURO 2020.

Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului de la Copenhaga, fiind resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat, existând un mare semn de întrebare în ce priveşte continuarea carierei sale.

"Operaţia a decurs bine şi mă simt bine ţinând cont de împrejurări", a declarat într-un comunicat jucătorul, care i-a putut vizita pe coechipierii săi aflaţi în cantonament la nord de Copenhaga.

Eriksen a mulţumit pentru "nenumăratele mesaje" primite.

Învinsă în primele meciuri din grupă, 0-1 cu Finlanda şi 1-2 cu Belgia, Danamerca trebuie să câştige ultima partidă din grupă, împotriva Rusiei, tot la Copenhaga, pentru a mai avea şanse la calificarea în optimi de finală.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…