Fotbal - EURO 2020: Unai Simon, portarul Spaniei, nu poate explica greşeala sa din meciul cu Croaţia

Fotbal - EURO 2020: Unai Simon, portarul Spaniei, nu poate explica greşeala sa din meciul cu Croaţia

Unai Simon, portarul naţionalei de fotbal a Spaniei, a declarat miercuri că nu are nicio explicaţie pentru greşeala sa din meciul de luni cu Croaţia , care a dus la deschiderea scorului de către echipa adversă, La Roja impunându-se în cele din urmă cu 5-3, după prelungiri, în optimile de finală ale EURO 2020, scrie AFP.

Unai Simon nu a putut controla o pasă înapoi trimisă de Pedri şi mingea s-a scurs în poartă.

"Asta se întâmplă în fotbal", a afirmat goalkeeperul într-o conferinţă de presă la Sankt Petersburg, adăugând că a revăzut scena de şase sau de şapte ori. Simon şi-a amintit că nu a fost orbit de soare. "A fost ghinion", a spus fotbalistul, cu două zile înaintea meciului Spania - Elveţia, din sferturile de finală ale competiţiei.

Faptul că fanii spanioli au încercat să-i ridice moralul după gafa comisă l-a ajutat pe Simon. "Aplauzele au fost un impuls. Aş spune că sunt un portar mai bun decât am fost ieri şi mai prost decât voi fi mâine", a declarat el.

Franţa ar fi putut adversara Spaniei în sferturi, dar a fost învinsă de Elveţia la lovituri de departajare, lucru de care Simon nu a fost surprins. Potrivit acestuia, Spania "nu depinde de cine va juca, ci depindem de noi înşine". AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...