Fotbal - Liga I: FC Argeş - Chindia Târgovişte 0-1, în play-out

Fotbal - Liga I: FC Argeş - Chindia Târgovişte 0-1, în play-out

Chindia Târgovişte a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, în deplasare, într-un meci din etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Florea (53), din alunecare, după o minge întoarsă de Tiberiu Căpuşă, care fusese angajat de Daniel Popa.

FC Argeş, care a făcut un joc destul de modest, a avut ocazii de gol prin David Meza Colli (2), Ionuţ Şerban (34) şi Grigore Turda (89), dar de fiecare dată portarul Mihai Aioani s-a opus.

Chindia a câştigat ambele meciuri din play-out, în timp ce FC Argeş a obţinut doar un singur punct în două partide pe teren propriu, cu Poli Iaşi.

Aceasta este prima victorie reuşită de Chindia cu FC Argeş în actualul sezon, după 2-2 în turul campionatului regular, pe teren propriu, şi 1-3 în retur.

FC Argeş - AFC Chindia Târgovişte 0-1 (0-0), Stadion "Nicolae Dobrin" - Piteşti
A marcat: Daniel Florea (53).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete; arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe, Andrei Constantinescu; arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (toţi Bucureşti)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruºtei)

Sursa foto: AFC Chindia Oficial / facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”