Fotbal - Liga I: FC Botoşani - UTA Arad 2-1

Fotbal - Liga I: FC Botoşani - UTA Arad 2-1

Bucureşti, 6 aug /Agerpres/ - FC Botoşani este lider în Liga I de fotbal după ce a învins-o acasă pe UTA Arad cu scorul de 2-1, vineri, în primul meci al etapei a 4-a.

Primul gol al unei victorii meritate a gazdelor a venit în minutul 61, când Petar Petkovski, cel mai scund jucător de pe teren (1,70 m), a marcat cu o lovitură de cap după o centrare de pe dreapta a lui Christopher Braun. Ervin Ongenda a transformat în min. 73 un penalty obţinut de Mihai Roman.

UTA a căzut după ce a primit al doilea gol, iar echipa antrenată de Marius Croitoru a ratat mai multe ocazii de a mări diferenţa. În pofida cursului jocului, Ioan Hora a redus din handicap în al doilea minut de prelungire, după o eroare a lui Alin Şeroni.

FC Botoşani are trei victorii consecutive în acest campionat şi a acumulat 10 puncte, fiind provizoriu pe prima poziţie a clasamentului. UTA, la prima înfrângere, are 5 puncte şi ocupă locul 7.

Cele două echipe au mai fost adversare în Liga I doar în sezonul trecut.

AFC Botoşani - FC UTA Arad 2-1 (0-0), Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat: Petar Petkovski (61), Ervin Ongenda (73 - penalty), respectiv Ioan Hora (90+2)
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Mihai Amorăriţei (Câmpina)
Observatori: Dorin Boca (Iaşi) - CCA, Ion Ion (Bucureşti) - LPF


AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren