Fotbal - Liga I: FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4

Fotbal - Liga I: FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a învins în deplasare cu scorul de 4-1 (1-1) formaţia FC Viitorul, luni seara, în ultima partidă a etapei a 3-a a Ligii I.

Formaţia condusă de Cristiano Bergodi a deschis scorul în minutul 18 prin Elvir Koljic, acesta profitând de o pasă greşită a fundaşului Andrei Ciobanu. Atacantul bosniac al Universităţii Craiova a reuşit dubla în repriza secundă, când a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri. Koljic a ajuns astfel la 4 goluri marcate în primele 3 etape ale noii ediţii de campionat.

În minutul 66, Nicuşor Bancu a marcat al treilea gol al formaţiei oltene cu un şut plasat de la 7 metri lateral stânga după o centrare a lui Ştefan Vlădoiu.

Pentru Universitatea Craiova a mai înscris Andrei Ivan în minutul 75, acesta fructificând o pasă în adâncime a lui Dan Nistor.

Unicul gol al echipei FC Viitorul a fost marcat în prelungirile primei reprize de atacantul Kevin Luckassen în urma unei pase a lui Alexandru Măţan. Acesta a fost primul gol al atacantului olandez de origine ghaneză în tricoul echipei din Ovidiu.

Formaţia gazdă a evoluat din minutul 5 cu un om mai puţin pe teren după ce Andrei Artean a fost eliminat de arbitrul Andrei Chivulete în urma unui fault dur asupra lui Alexandru Cicâldău.

În urma succesului de la Ovidiu, Universitatea Craiova a urcat pe prima poziţie a clasamentului Ligii I, rămânând singura echipă cu maximum de puncte, 9, după primele trei etape ale Ligii I.

De partea cealaltă, FC Viitorul a coborât pe ultimul loc al clasamentului, având 1 punct, la fel ca Astra Giurgiu şi FC Argeş, dar cu un golaveraj mai slab.

FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-4 (1-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Kevin Luckassen (45+2), respectiv Elvir Koljic (18, 51), Nicuşor Bancu (66) şi Andrei Ivan (75).
Cartonaş roşu: Andrei Artean (FC Viitorul, 5).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Universitatea Craiova /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…