Fotbal - Liga I: FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1

Fotbal - Liga I: FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1

FC Voluntari a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (1-1), marţi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a înregistrat a cincea remiză consecutivă şi a treia la rând cu 1-1.

Ilfovenii au deschis scorul prin nord-macedoneanul Viktor Angelov (10), la primul său gol în Liga I, după o eroare de plasament a lui Mihai Bălaşa.

Universitatea a egalat prin Andrei Ivan (25), din centrarea lui Dan Nistor. Pentru Ivan a fost al doilea gol marcat în acest campionat, primul fiind reuşit în septembrie.

Universitatea a dominat categoric jocul, desfăşurat pe un teren greu şi o vreme potrivnică fotbalului (lapoviţă), dar nu a reuşit să găsească drumul spre poartă.

Craiovenii au avut, totuşi, trei mari ocazii de gol, dar Nicuşor Bancu (32) şi Reagy Ofosu (45+1) au fost blocaţi in extremis, în momentul finalizării. Dan Nistor a expediat şi el un şut bun (64), de la circa 20 de metri, care l-a evidenţiat pe portarul spaniol Marcos Lavin.

Voluntari putea da lovitura pe final, pe contraatac, dar Ion Gheorghe (84) a fost blocat providenţial de Paul Papp, iar Claudiu Borţoneanu (90), a şutat din unghi peste poartă.

Universitatea a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, un eşec şi cinci egaluri.

În tur, Universitatea a învins cu 2-1.

FC Voluntari, care venea după trei eşecuri la rând, nu a mai câştigat de nouă etape, în care are trei egaluri şi şase eşecuri.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1 (1-1), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Viktor Angelov (10), respectiv Andrei Ivan (25).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...