Fotbal - Liga I: Pandurii - Oțelul Galați 4-0

Fotbal - Liga I: Pandurii - Oțelul Galați 4-0

Pandurii Tg. Jiu a surclasat pe Oțelul Galați cu scorul de 4-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I de fotbal.

Gorjenii au obținut a doua victorie din acest campionat, prin ''dublele'' reușite de Mihai Roman (57, 60) și Deyvidas Matulevicius (59, 82). De remarcat faptul că Pandurii a marcat primele trei goluri în decurs de doar patru minute.

Oțelul a terminat meciul în zece oameni, după ce Răzvan Grădinaru (jucător împrumutat de Steaua la Galați) a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, în min. 84.

Fostul internațional Florin Cernat a redebutat cu acest prilej la Oțelul, intrând în minutul 72 în locul lui Emil Jula.

Acesta a fost al 19-lea meci între cele două echipe în Liga I, Pandurii având 6 victorii, Oțelul 9, în timp ce 4 meciuri s-au încheiat nedecis.

Pandurii Tg. Jiu — Oțelul Galați 4-0 (0-0), stadion "Municipal" — Tg. Jiu

Au marcat: Mihai Roman (57, 60), Deyvidas Matulevicius (59, 82).

Cartonaș roșu: Răzvan Grădinaru (Oțelul, 84)

Arbitru: Paul Unimătan (Zalău); arbitri asistenți: Iulian Radu (București), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin)

Observatori: Irina Mîrț (București) — CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...