Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - Academica Clinceni 0-0

Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - Academica Clinceni 0-0

Politehnica Iaşi a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, scor 0-0, miercuri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Meciul a fost unul de luptă, dar ambele formaţii şi-au creat ocazii de gol pe un teren greu.

Ieşenii au avut şuturi bune prin Andreaş Calcan (8) şi Andrei Cristea (28), reţinute de portarul Octavian Vâlceanu. Poli a avut şi o bară, prin belgianul Floriano Vanzo (40), care a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene în min. 88.

Jucătorii antrenaţi de Daniel Pancu au solicitat şi penalty în min. 85, când mingea şutată de Andrei Cristea a lovit mâna lui Florin Gardoş în careu.

Cea mai mare ocazie a ilfovenilor a fost ratată de Lucian Dumitriu (33), care a fost blocat de Cosmin Frăsinescu în faţa porţii goale.

Poli Iaşi a ajuns la nouă meciuri consecutive în campionat fără victorie, două egaluri şi şapte înfrângeri.

În schimb, Academica e neînvinsă de şapte etape, în care are cinci victorii şi două egaluri.

CSM Politehnica Iaşi - Academica Clinceni 0-0, Stadion ''Emil Alexandrescu'' - Iaşi
Cartonaş roşu: Floriano Vanzo (Poli Iaşi) 88.
Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observator CCA: Cristian Nica (Ploieşti)
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”