Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - FC Viitorul 1-2

Fotbal - Liga I: Politehnica Iaşi - FC Viitorul 1-2

FC Viitorul a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (0-1), luni seara, în deplasare, în ultima partidă din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Poli Iaşi, la primul meci cu antrenorul Mircea Rednic pe banca tehnică, a deschis scorul rapid, prin Michael Omoh (2), care a marcat cu capul din centrul careului la meciul său de debut în Liga I.

FC Viitorul a alergat după egalare până în min. 80, când camerunezul Jacques Zoua a înscris după o minge respinsă de portarul Denis Rusu la şutul lui Gabriel Iancu. Iancu a fost cel care a semnat golul victoriei echipei oaspete, din recentrarea lui Zoua, după o eroare a lui Răzvan Grădinaru (84).

Fiecare echipă a cerut un penalty pe final, existând circumstanţe în ambele cazuri, oaspeţii după intervenţia lui Sorin Şerban la Zoua, iar gazdele după un contact între portarul Cătălin Căbuz şi Nicandro Breeveld.

Poli Iaşi a avut o bară în min. 74, la scorul de 1-0, prin argentinianul Juan Pablo Passaglia, al cărui şut din afara careului a fost deturnat în corner de Căbuz.

Poli Iaşi a ajuns la nouă partide consecutive fără victorie, un egal şi opt eşecuri.

FC Viitorul venea şi ea după două eşecuri la rând şi avea un singur gol marcat în ultimele cinci etape.

CSM Politehnica Iaşi - FC Viitorul 1-2 (1-0), Stadion ''Emil Alexandrescu'' - Iaşi
Au marcat: Michael Omoh (2), respectiv Jacques Zoua (80), Gabriel Iancu (85).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...