Fotbal - Valerii Moraru așteaptă investitori la Rapid: De unul singur e greu să ții o echipă

Fotbal - Valerii Moraru așteaptă investitori la Rapid: De unul singur e greu să ții o echipă

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, duminică, după obținerea promovării din punct de vedere matematic în Liga I, că așteaptă și alți investitori la club deoarece este greu "de unul singur să ții o echipă".

"Am făcut anul acesta mai mult decât ne-am putut permite. Îi felicit pe jucători pentru victorie, la fel și pe antrenori. Acum toată lumea cere bani, dar banii azi se fac greu. Îi așteptăm în continuare lângă noi pe rapidiștii care un potențial financiar. Sunt încrezător că vor veni. De unul singur e foarte greu să ții o echipă. Eu am căutat dintotdeauna și alți investitori la Rapid. Suntem deschiși. Eu rămân, sunt alte soluții? Să continuăm e unica variantă. Noi nu am venit aici ca alți administratori cu gândul de a se îmbogăți sau a-și face un nume, noi am venit ca să ajut Rapidul. Dacă ne reușim să ieșim din insolvență, eu zic că salvăm un mare brand românesc", a spus Moraru.

El a adăugat că promovarea în Liga I este cel mai fericit moment de când a intrat în fotbal. "Cu efortul tuturor angajaților, al echipei, am reușit. Pe lângă toate problemele financiare existente, în ultima perioadă au apărut și probleme din trecut, iar asta a dat totul peste cap. Dar toată lumea a fost înțelegătoare, important e că am promovat și sper ca anul viitor să fie un an bun. Cred că e cel mai fericit moment de când am intrat în fotbal. Am promovat după multe, multe emoții", a afirmat Valerii Moraru.

Echipa Rapid și-a asigurat promovarea din punct de vedere matematic în Liga I după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formația Academia Clinceni, într-o partidă din cadrul etapei a 9-a, penultima, a play-off-ului Ligii a II-a.

În urma acestei victorii, cu o etapă rămasă de disputat, Rapid s-a distanțat la cinci puncte de ocupanta locului secund în clasament, Dunărea Călărași, învinsă sâmbătă pe teren propriu de Farul Constanța (2-3).

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită