Fotbal: Adrian Ursea îl înlocuieşte pe Patrick Vieira la conducerea echipei OGC Nice (oficial)

Fotbal: Adrian Ursea îl înlocuieşte pe Patrick Vieira la conducerea echipei OGC Nice (oficial)

Românul Adrian Ursea a fost însărcinat să preia conducerea tehnică a echipei de fotbal OGC Nice după demiterea antrenorului Patrick Vieira, a anunţat vineri clubul din sudul Franţei pe site-ul său oficial .

"Conducerea clubului 'rouge et noir' a luat decizia de a-i încredinţa lui Adrian Ursea misiunea de a conduce echipa profesionistă începând de astăzi", precizează OGC Nice într-un comunicat.

În vârstă de 53 ani, Adrian Ursea este un fost mijlocaş care a evoluat pentru Petrolul Ploieşti la finele anilor '80, înainte de a-şi continua cariera în străinătate. După retragere, el a devenit conducător sportiv şi antrenor, fiind secundul fostului antrenor al lui OGC Nice, elveţianul Lucien Favre, între 2016 şi 2018, iar apoi a făcut parte din staff-ul lui Vieira, începând din noiembrie 2019.

OGC Nice a luat decizia de a-l demite pe Patrick Vieira după înfrângerea suferită joi seara pe teren propriu în faţa formaţiei germane Bayer Leverkusen (2-3), sinonimă cu eliminarea francezilor din Europa League.

Acesta a fost al cincilea eşec consecutiv suferit de OGC Nice în toate competiţiile sub comanda lui Vieira, care a antrenat gruparea de pe Costa de Azur din vara anului 2018.
AGERPRES

Sursa foto:  www.ogcnice.com


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro