Fotbal: Alexandru Chipciu a semnat pentru CFR Cluj

Fotbal: Alexandru Chipciu a semnat pentru CFR Cluj

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj a anunţat, sâmbătă seara, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului Alexandru Chipciu, care a semnat cu echipa din Gruia după ce a evoluat ultima oară la Anderlecht şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

''Suntem bucuroşi că unul dintre cei mai buni şi constanţi fotbalişti de la Echipa Naţională a României a sosit în Gruia şi ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre'', arată sursa menţionată.

Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative şi 6 goluri înscrise.

În cariera sa, mijlocaşul a evoluat la FC Braşov, Steaua, Anderlecht, Sparta Praga, câştigând de trei ori titlul în România, o dată Cupa şi Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar şi campionatul şi Supercupa Belgiei.

Totodată, CFR a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor cu portarul Cosmin Vâtcă şi fundaşul Andrei Peteleu.

Vâtcă a evoluat în tricoul echipei ardelene între 2014 şi 2018, iar după un sezon petrecut la FC Voluntari a revenit în Gruia. În această perioadă, Vâtcă a câştigat de două ori titlul cu CFR Cluj, o dată Cupa României şi o dată Supercupa.

Andrei Peteleu a sosit în Gruia în iulie 2016 de la Petrolul Ploieşti şi a bifat în total 62 de partide pentru CFR Cluj. Fundaşul de 27 de ani şi-a trecut în palmares două titluri şi o Supercupă.

CFR Cluj a perfectat şi transferul fundaşului Denis Ciobotariu de la Dinamo, confirmat vineri de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) CFRCLUJ1907_OFFICIAL (English) /Twitter.com


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro