Fotbal: Antrenorul Ronald Koeman, mulţumit de faptul că Messi rămâne la FC Barcelona

Fotbal: Antrenorul Ronald Koeman, mulţumit de faptul că Messi rămâne la FC Barcelona

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că vedeta Lionel Messi a a ales să rămână la FC Barcelona, după ce argentinianul anunţase că vrea să plece şi a ţinut mai mult timp clubul în suspans cu privire la viitorul său pe Camp Nou, scrie Reuters.

''Este grozav, toată lumea ştie că este cel mai bun fotbalist din lume, deci să ai un asemenea jucător în echipă este excepţional. Pentru noi este acum foarte important să-l avem pe Leo în cea mai bună condiţie de joc, nu există nicio îndoială cu privire la calitatea lui, este fantastic că va face parte echipă şi în sezonul următor, toată lumea este fericită'', a spus Koemann.

Messi şi-ar putea face prima sa apariţie în noul sezon pentru FC Barcelona sâmbătă, când catalanii vor disputa un amical cu echipa de liga a treia, Gimnastic de Tarragona.

Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell's Old Boys, club din oraşul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), şi a marcat 634 de goluri şi a câştigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”