Fotbal: Brazilianul Cleber Arado a decedat la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Fotbal: Brazilianul Cleber Arado a decedat la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Brazilianul Cleber Arado, fostul idol al echipei de fotbal Coritiba la finele anilor '90, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 48 ani, fiind victima noului coronavirus, a anunţat clubul din statul brazilian Parana , citat de EFE.

Arado a fost internat la sfârşitul lunii noiembrie într-un spital din Curitiba, ca urmare a complicaţiilor provocate de Covid-19, însă starea sa s-a înrăutăţit în ultimele zile din cauza unei pneumonii.

Primarul din Curitiba, Rafael Greca, a decretat doliu oficial în oraş în urma morţii fotbalistului, care a fost golgheterul echipei "verzilor", cu care a câştigat Campionatul Paranaense în 1999, ajutând-o să pună capăt unei perioade de un deceniu fără niciun titlu regional.

În perioada petrecută la echipa Coritiba, Cleber Arado a marcat în total 45 de goluri.

Brazilia a înregistrat până în prezent 7,7 milioane de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi peste 195.000 de decese, printre victime numărându-se şi alte personalităţi din lumea fotbalului, între care şi Rene Weber, fostul jucător al echipelor Fluminense şi Vitoria Guimaraes, care a cuceri medalia cu argint cu selecţionata Braziliei la Jocurile Olimpice din 1984.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Coritiba /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /