Fotbal: Burleanu - Ar fi un sezon negru pentru Liga I dacă nu am avea echipă în grupele Europa League

Fotbal: Burleanu - Ar fi un sezon negru pentru Liga I dacă nu am avea echipă în grupele Europa League

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că ar fi "un sezon negru pentru Liga I" dacă niciuna dintre echipele româneşti, FCSB şi CFR Cluj, nu ar reuşi calificarea în grupele Europa League.

"A fost o noapte neagră în ceea ce priveşte rezultatele din Luxemburg şi Austria. Dar eu sunt ultimul care speră, adică până atunci când nici jucătorii nu vor mai crede în şansa lor. Dar atât timp cât jucătorii speră, voi spera.şi eu că FCSB şi CFR vor putea întoarce rezultatele din prima manşă. Ar fi un sezon negru pentru Liga I din România dacă nu am avea echipă în grupele Europa League. Eu am văzut Rapid Viena şi Dudelange şi consider că au fost adversari accesibili pentru echipele noastre", a afirmat Burleanu la Casa Fotbalului.

Preşedintele s-a arătat surprins de progresul fotbalului din Luxemburg la nivel de club. "La nivel de naţională ştim că Luxemburg nu mai e ce a fost, dar nu ne aşteptam ca şi la nivel de club să fie această schimbare. Contează în acelaşi timp şi cum tratezi meciul. Dacă vrei să te califici în grupele cupelor europene, asemenea meciuri trebuie să le câştigi", a adăugat oficialul FRF.

Ultimele echipe româneşti rămase în Europa League, FCSB şi CFR Cluj, au pierdut partidele din 23 august din prima manşă a play-off-ului Europa League. Rapid Viena (Austria) a învins FCSB cu scorul de 3-1, iar F91 Dudelange (Luxemburg) a trecut cu 2-0 de CFR Cluj.

Meciurile retur sunt programate joi, 30 august, pe Arena Naţională din Capitală, respectiv pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”