Fotbal: Burleanu susţine că partida naţionalei României cu Suedia se va disputa cu casa închisă

Fotbal: Burleanu susţine că partida naţionalei României cu Suedia se va disputa cu casa închisă

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că meciul echipei naţionale a României cu Suedia, programat la 15 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor EURO 2020, se va disputa cu casa închisă.

"Cred că va fi sold out la meciul cu Suedia din punctul meu de vedere. Există un interes mai mare la vânzarea biletelor decât la partida cu Spania de acasă. Sau poate că e o schimbare a comportamentului suporterilor, adică românii încep să îşi cumpere bilete mult mai repede.Cosmin Contra este foarte încrezător în calificarea la EURO 2020. În primul rând meciul capital pentru noi este cel cu Suedia, pe care trebuie să-l câştigăm. Cu siguranţă dacă vom reuşi să-l câştigăm, atunci nu ne vom încurca în Spania", a spus preşedintele.

Răzvan Burleanu a ţinut să dezmintă informaţiile potrivit cărora l-a contactat pe Gheorghe Hagi pentru a-i propune postul de selecţioner al României. "E un principiu de la care nu vom abdica absolut niciodată. Adică atât timp cât vom avea contract cu un selecţioner nu vom contacta un alt posibil antrenor. Noi avem toată încrederea în Cosmin Contra că va califica naţionala la EURO 2020", a adăugat Burleanu.

În luna noiembrie, echipa naţională de fotbal a României va disputa ultimele două partide din preliminariile EURO 2020. Prima reprezentativă va întâlni Suedia, la 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti şi Spania, în 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe arena Wanda Metropolitano din Madrid.
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!