Fotbal: CFR Cluj i-a achiziţionat pe Latovlevici şi Carnat

Fotbal: CFR Cluj i-a achiziţionat pe Latovlevici şi Carnat

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că i-a transferat, luni, pe fundaşul lateral stânga Iasmin Latovlevici şi pe mijlocaşul ofensiv Nicolae Carnat.


Latovlevici (34 de ani) a evoluat în sezonul precedent în Ungaria la Kisvarda. Latovlevici a bifat în carieră 12 meciuri pentru echipa naţională a României.

Iasmin Latovlevici şi-a început cariera la CFR Timişoara, după care a mai jucat la Politehnica Timişoara, Gloria Bistriţa, Steaua Bucureşti, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray şi Bursaspor.

CFR şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fotbalistului Nicolae Carnat (22 ani) în Gruia. Carnat a semnat un contract pe trei ani.


Tânărul jucător a evoluat în Liga 1 până acum la Dunărea Călăraşi şi la Sepsi OSK, formaţii pentru care a bifat 50 de meciuri în primul eşalon şi a marcat în total 6 goluri. Anterior, Carnat, produs al Academiei Hagi, a evoluat la Wolverhampton şi Esbjerg. În acest sezon, Carnat a disputat 4 meciuri pentru Sepsi OSK.

CFR Cluj l-a împrumutat la Sepsi OSK pe Claudiu Petrila până la finalul acestui sezon. Petrila (19 ani) a evoluat în şase meciuri pentru clujeni în acest debut de campionat.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu