Fotbal: Chelsea este vizată de o anchetă a FIFA (oficial)

Fotbal: Chelsea este vizată de o anchetă a FIFA (oficial)

Clubul englez Chelsea face obiectul unei anchete a FIFA, a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al forului fotbalistic mondial, confirmând informațiile din cotidianul britanic The Times, potrivit cărora această procedură vizează transferurile unor tineri jucători străini.

"Putem confirma că este în curs de desfășurare o anchetă privind-o" pe Chelsea, a afirmat purtătorul de cuvânt. "Nu putem oferi niciun detaliu despre un subiect în cursul anchetei", a precizat el.

În cursul după-amiezii, The Times afirmase că gruparea de pe Stamford Bridge, campioana en titre din Premier League, este vizată de o anchetă pentru "posibila încălcare a regulamentului privind transferurile tinerilor jucători străini". Citată de cotidianul britanic, Chelsea a afirmat că "respectă toate statutele și regulile FIFA".

Potrivit ziarului, faptele comise de Chelsea sunt "mai puțin grave" decât cele comise de Atletico Madrid și Real Madrid.

Cele două cluburi au primit din partea FIFA interdicție la transferuri, în ianuarie 2016, după o anchetă a comisiei de disciplină a forului fotbalistic mondial privind participarea unor jucători minori la competiții.

Real a obținut de la Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) ridicarea sancțiunii. În schimb, în cazul lui Atletico interdicția la transferuri a rămas menținută până în ianuarie 2018.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante