Fotbal: Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor spanioli (presă)

Fotbal: Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor spanioli (presă)

Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor au fost detectate cu ocazia primelor teste efectuate de Liga spaniolă de fotbal în vederea reluării sezonului, scrie cotidianul La Vanguardia

Trei echipe din Primera Division au câte un caz pozitiv, în celelalte două cazuri fiind vorba de fotbalişti ai unor echipe din liga secundă. Informaţia a fost difuzată în premieră de postul catalan de radio RAC 1.

Aceste date referitoare la cazurile pozitive sunt încă parţiale, până la sosirea rezultatelor altor teste efectuate în cursul zilei de joi.

FC Barcelona, actualul lider al campionatului Spaniei, a anunţat că toţi jucătorii săi au avut rezultate negative la testele pentru coronavirus.

Liga spaniolă se aştepta la o astfel situaţie şi a prevăzut între 25 şi 30 de cazuri pozitive la Covid-19 în rândul fotbaliştilor, cu ocazia acestor teste, adaugă publicaţia citată.

După aceste teste medicale, jucătorii se vor întoarce progresiv la antrenamente, care vor fi individuale într-o primă fază şi nu vor putea fi prezenţi pe teren decât un număr maxim de şase fotbalişti.

În cazul în care această fază va decurge bine, echipele vor începe antrenamentele în grupuri meci, iar ulterior sesiunile colective de pregătire, înaintea reluării sezonului, prevăzută luna viitoare. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Teodosie, umilit de Patriarhul Daniel! A părăsit nervos incinta Patriarhiei!

2 Scenariu de ultima oră în lupta pentru șefia PNL / Motreanu și Bolojan propuși să candideze în tandem la șefia P…

3 Hrebenciucii, condamnați la câte doi ani de închisoare în dosarul retrocedării a 43.000 de hectare de păduri

4 Ceva mai penibil nu există...

5 Chiar că sunt de citit stenogramele ăstea... / Apoi întrebați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu era Drulă ministru…