Fotbal: Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor spanioli (presă)

Fotbal: Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor spanioli (presă)

Cinci cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor au fost detectate cu ocazia primelor teste efectuate de Liga spaniolă de fotbal în vederea reluării sezonului, scrie cotidianul La Vanguardia

Trei echipe din Primera Division au câte un caz pozitiv, în celelalte două cazuri fiind vorba de fotbalişti ai unor echipe din liga secundă. Informaţia a fost difuzată în premieră de postul catalan de radio RAC 1.

Aceste date referitoare la cazurile pozitive sunt încă parţiale, până la sosirea rezultatelor altor teste efectuate în cursul zilei de joi.

FC Barcelona, actualul lider al campionatului Spaniei, a anunţat că toţi jucătorii săi au avut rezultate negative la testele pentru coronavirus.

Liga spaniolă se aştepta la o astfel situaţie şi a prevăzut între 25 şi 30 de cazuri pozitive la Covid-19 în rândul fotbaliştilor, cu ocazia acestor teste, adaugă publicaţia citată.

După aceste teste medicale, jucătorii se vor întoarce progresiv la antrenamente, care vor fi individuale într-o primă fază şi nu vor putea fi prezenţi pe teren decât un număr maxim de şase fotbalişti.

În cazul în care această fază va decurge bine, echipele vor începe antrenamentele în grupuri meci, iar ulterior sesiunile colective de pregătire, înaintea reluării sezonului, prevăzută luna viitoare. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”