Fotbal: Cristiano Ronaldo, convocat de Portugalia pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Fotbal: Cristiano Ronaldo, convocat de Portugalia pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Atacantul Cristiano Ronaldo, care din cauza unui test pozitiv la Covid-19 a ratat meciul cu Suedia din 14 octombrie, a fost convocat de Portugalia pentru meciurile din luna noiembrie, amicalul cu Andorra (11 noiembrie) şi cele oficiale cu Franţa (14 noiembrie) şi Croaţia (17 noiembrie) din Liga Naţiunilor, relatează AFP.

Cvintupul câştigător al Balonului de Aur a fost testat pozitiv la noul coronavirus pe 13 octombrie, după reunirea lotului lusitan. El a trebuit să declare forfait pentru meciul din ziua următoare cu Suedia (3-0). În grupa a 3-a din Liga A, a Ligii Naţiunilor, Portugalia ocupă primul loc cu 10 puncte din 4 meciuri, urmată de Franţa 10, Croaţia 3 şi Suedia 0 puncte.

Vindecat, după o carantină de 14 zile la locuinţa sa din Italia, căpitanul lui Selecao a revenit duminică pe teren, în meciul în care Juventus a învins Spezia (4-1). Cristiano a reuşit o dublă deşi a intrat ca rezervă în repriza secundă.

Pentru prima oară de la finele lunii septembrie, Cristiano a fost titularizat de Juventus în meciul cu Ferencvaros (4-1), disputat miercuri în Liga Campionilor.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...