Fotbal: Delegaţia Germaniei, mulţumită de condiţiile de la Bucureşti

Fotbal: Delegaţia Germaniei, mulţumită de condiţiile de la Bucureşti

Reprezentanţii Federaţiei Germane de Fotbal s-au declarat mulţumiţi de condiţiile de cazare şi de pregătire găsite la Bucureşti în vederea disputării partidei din preliminariile Cupei Mondiale, dar şi a participării la EURO 2020, competiţie programată în vara acestui an, informează site-ul oficial al FRF.

"Reprezentanţii Federaţiei de Fotbal a Germaniei au făcut, ieri, 21 ianuarie, o vizită de o zi la Bucureşti pentru a vedea cum arată stadioanele şi hotelurile ce urmează a fi folosite de Nationalmannschaft. Echipa naţională a Germaniei va juca împotriva reprezentativei noastre la Bucureşti, pe Arena Naţională, pe 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar. În acelaşi timp, Nationalmannschaft are şanse mari să se întoarcă la Bucureşti pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului. Aşadar, vizita a avut un dublu scop, drept pentru care FRF a prezentat celor 5 delegaţi ai federaţiei germane facilităţile şi pentru meciul din preliminarii, şi pentru EURO 2020. Delegaţia Germaniei s-a declarat satisfăcută de condiţiile de antrenament şi cazare pe care le-a găsit la Bucureşti şi speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Naţională", se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Team managerul naţionalei Germaniei a fost însoţit de team managerul naţionalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua şi Arcul de Triumf şi mai multe hoteluri din Bucureşti. Ceilalţi specialişti germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecţie împotriva COVID-19 şi despre rutele de acces la Arena Naţională. Totodată au fost inspectate facilităţile arenei şi fluxurile interioare, precizează sursa citată.

În Grupa F a EURO 2020, Germania va întâlni reprezentativele Franţei, Portugaliei şi Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021 în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania). AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: frf.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”