Fotbal: Dinamo regretă dispariţia lui Ilie Balaci

Fotbal: Dinamo regretă dispariţia lui Ilie Balaci

Clubul Dinamo Bucureşti şi-a exprimat regretul, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, pentru decesul fostului său fotbalist Ilie Balaci, survenit la vârsta de 62 de ani.

''Fotbalul românesc l-a pierdut pentru totdeauna pe Ilie Balaci. Fostul internaţional (65 de meciuri, 8 goluri pentru echipa naţională a României) a decedat în această dimineaţă la vârsta de 62 de ani. FC Dinamo Bucureşti regretă dispariţia lui Ilie Balaci şi este alături de familia fostului jucător al echipei din Ştefan cel Mare. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!'', se arată în comunicatul clubului.

Balaci a jucat 32 de meciuri pentru Dinamo în prima divizie, în doua sezoane competiţionale, 1986-1987 şi 1987-1988. A marcat un gol în tricoul alb-roşu. Balaci şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova, dar a mai jucat şi la FC Olt, Dinamo Bucureşti, Pandurii Tg. Jiu şi Drobeta Tr. Severin.

Balaci a câştigat ca jucător, cu Universitatea, trei titluri de campion al României şi patru Cupe ale României.

Nu mai puţin de 21 de trofee a câştigat Balaci ca antrenor în Europa, Africa şi Asia, precizează Dinamo. A antrenat echipele Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Club Africain, Olympique Casablanca, Al-Shabab, Al-Nassr, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al-Ain, Al-Sadd, Al-Ahli, Al-Arabi, Kazma, Raja Casablanca, Al-Nahda, Al-Hilal Omdurman şi Al-Suwaiq.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”