Fotbal: Duelul Messi - Cristiano Ronaldo, din Liga Campionilor, compromis

Fotbal: Duelul Messi - Cristiano Ronaldo, din Liga Campionilor, compromis

Duelul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei în acest moment, portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, eterni rivali, nu va avea loc miercuri, când Juventus o întâlneşte pe FC Barcelona, de la ora 22:00, în Liga Campionilor, deoarece portughezul nu a primit un test negativ la coronavirus, transmite AFP.

''Răspunsul definitiv'', aşteptat marţi seara, potrivit antrenorului echipei torineze, Andrea Pirlo, s-a făcut aşteptat, cu mai puţin de 24 de ore de lovitura de începere a partidei.

La două săptămâni după ce a fost testat pozitiv pe când se afla la echipa naţională, CR7 a încheiat carantina minimă de zece zile, dar un test negativ, obţinut înaintea meciului, era indispensabil pentru ca lusitanul să poată părăsi locuinţa sa.

Canalul portughez TVI a anunţat marţi seara că Ronaldo ''a fost testat pozitiv din nou la Covid-19''. Era aşteptat un ultim rezultat, cel al testului impus de UEFA, care în caz de confirmare pozitivă ar duce la forfait-ul atacantului.

Clubul Juventus nu a comunicat nimic în legătură cu situaţia lui Cristiano, campioana Italiei oferind informaţii doar dacă există modificări în condiţiile jucătorilor săi.

Un duel Messi - Ronaldo înseamnă o reunire a 11 ''Baloane de Aur'' (şase pentru argentinian, cinci pentru portughez), 246 de goluri în Liga Campionilor (130 pentru Ronaldo, 116 pentru Messi), însă ea va fi posibilă în returul de pe 8 decembrie, de la Barcelona.

Cele două vedete nu s-au mai înfruntat pe terenul de joc de când Ronaldo a părăsit-o pe Real Madrid, în 2018. Ultima lor confruntare din Liga Campionilor datează din 2011, când catalanii au avut câştig de cauză în faţa madrilenilor, în semifinale.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...