Fotbal: FC Barcelona a anunțat, nemulțumită, că nu-i va plăti prima de 26 milioane de euro lui Neymar

Purtătorul de cuvânt al clubului spaniol de fotbal FC Barcelona a exprimat "nemulțumirea" clubului față de plecarea lui Neymar la Paris Saint-Germain, explicând că Barca nu-i va plăti cele 26 de milioane, prima prevăzută.

"Orice separare generează nemulțumire, mai ales o despărțire care nu a fost dorită de club, ci decisă unilateral de jucător", a spus purtătorul de cuvânt al grupării catalane, Josep Vives, la o conferință de presă, evocând, de asemenea, "contrarietatea atât în ce privește decizia, dar și maniera în care s-au desfășurat lucrurile".

"Nu este doar o problemă de fond, dar și o chestiune de formă", a rezumat el, reproșându-i lui Neymar că "nu a avut o poziție mai clară și mai sinceră". Vives a precizat că FC Barcelona nu va plăti prima de reînnoire a contractului, de 26 milioane de euro, inclusă în ultimul contract semnat în 2016, explicând că jucătorul nu și-a îndeplinit contractul cu clubul.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt a mai spus că Barcelona se află deja în posesia cecului în valoare de 222 milioane de euro, dar a subliniat că nu va elibera documentele necesare pentru transferul la PSG "atât timp cât banii nu vor fi efectiv în cont".

"Nu este pentru prima oară când trăim o situație așa cum este cea de acum, dar clubul a continuat, a crescut și a devenit universal", a spus el, referindu-se implicit la plecările unor Diego Armando Maradona, Romario, Ronaldo sau Luis Figo.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade