Fotbal: FC Barcelona, învinsă cu 1-0 la Bilbao în primul meci din noua ediţie a campionatului Spaniei

Fotbal: FC Barcelona, învinsă cu 1-0 la Bilbao în primul meci din noua ediţie a campionatului Spaniei

FC Barcelona a fost învinsă cu 1-0 în deplasare de Athletic Bilbao, vineri, în primul meci din noua ediţie a campionatului de fotbal al Spaniei, informează presa internaţională.

Fără căpitanul Lionel Messi, convalescent, Barca l-a pierdut în prima repriză pe Luis Suarez, accidentat. Catalanii l-au menajat pe Coutinho, ce ar urma să fie împrumutat la Bayern Munchen.

Unicul gol a fost reuşit în minutul 89, după o foarfecă foarte spectaculoasă, de veteranul Aritz Aduriz, intrat de numai un minut. Aduriz a anunţat săptămâna trecută că vrea să se retragă la finalul sezonului, când va avea 39 de ani.

Campioana en titre a avut două bare, prin Suarez (minutul 32), care aproape imediat avea să se accidenteze la gambă, şi Rafinha (44).

Olandezul Frenkie de Jong, venit în această vară la Barca, a avut o evoluţie bună, spre deosebire de francezul Antoine Griezmann, altă achiziţie recentă a catalanilor.

Barca negociază cu PSG pentru a-l readuce pe Neymar, plecat în 2017 în schimbul sumei de 222 de milioane de euro. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...